fredag 31 juli 2015

Dag 2 i Varberg

Imorse blev det en liten joggingrunda för mig runt på Getterön. Det finns många fina stugor och villor häromkring campingen. 
På fm blev det lekparkshäng på campingen. 
Efter lunch åkte vi hela familjen till Ullared. Äntligen fick jag komma dit. Det ligger bara 25 minuter från Varberg. 
Det blev mest kläder till barnen å nån julklapp åxå. Det gäller att börja i god tid. 


torsdag 30 juli 2015

Nattstopp i Skara

Igår lämnade vi hemmet för ytterligare en vecka i husvagnen. 
Vi åkte några timmar å stannade sen på campingen i skara över natten. 
Regnet har öst ner hela natten men just nu då har vi uppehåll. 

Nu ska vi åka ett par timmar å sen bo på getteröns camping i Varberg. 

söndag 26 juli 2015

Släktträff i Sundsvall

Igårmorse åkte mamma, jag å barnen upp till Sundsvall. Som vanligt ordnades med stor träff när de fick höra att vi skulle komma.

I år va vi i Dan å Carinas stuga ute i långsjön. Jättemysigt!! 
Efter att vi hade ätit den goda buffén metade Magnus och Mattias med barnen på bryggan. Agnes hade turen att dra upp en liten aborre. 

Samtidigt som vi va i Sundsvall va Bertil med grabbarna i Ungern å tittade på formel1. De hade turen att träffa på Ferraris stallchef Arrivabene en kväll. Snacka om att de va glada.  



söndag 19 juli 2015

Fina dagar i Västervik

I onsdags kom vi till lysingsbadets camping i Västervik. Det är en jättestor camping och det e såå fint å bra här. Det finns massor med aktiviteter för barnen och säkert för oss vuxna med ;)

Ikväll avslutade vi vårpromenad på klipporna i solnedgången. Såå mysigt.

torsdag 16 juli 2015

Tack för i år fina Ystad

Ja nu har vi rullat vidare i vårt avlånga land och lämnar Ystad. Självklart kommer vi att åka tillbaka. Det e ju vår lilla sommarpärla.
I lördags hade vi jättebra väder så då tog vi med oss lunch och åkte till Sandhammaren. Det e ju så härligt där. Eftersom det blåste vid stranden så satte vi oss i en gryta istället.

På söndagen va det halvklart väder så då åkte vi till Ystad djurpark efter frukost. Det påminde lite om Kungsbyn men va mycket större å hade fler olika djur. Men det va väldigt stora öppna gröna ängar som omslöt oss när vi strosade runt bland alla djuren.

I måndags hade vi tänkt ta tåget till Ystad, men tyvärr så va det trasigt. Då tog vi bilen in istället. Efter lunch gick jag å Lucas i lite affärer när Agnes å Bertil åkte brandbil.

På måndagkvällen när barnen lagt sig tig hi ner förtältet och förberedde oss för avfärd på tisdagen.

fredag 10 juli 2015

Semester

Så var dag två över. Det har regnat nästan hela dagen. På fm tog vi bilen in till Ystad. Jag shoppade lite kläder till mig å barnen.
Eftermiddagen spenderades i husvagnen med film å vila. När regnet slutade för en liten stund passade jag på att ta en joggingrunda på dryga halvtimmen. Det kändes skönt att få röra sig lite.
Imorrn spricker det förhoppningsvis upp lite så vi kan gå till stranden.


lördag 4 juli 2015

Hej då juni

Då va vi inne i en ny månad igen.
Tyvärr blev det inte så mycket inlägg under juni, men det ska det bli ändring på :)

Här kommer ett litet axplock med bilder från juni.
Jag å mamma va på Åbergs museum i Bålsta en dag. Vi hade aldrig vart där tidigare. Barnen lekte en hel del inne i banangrottan och även ute i lekparken. Vi avslutade med smarrig lunch innan vi åkte hemåt.

Midsommarafton bjöd som vanligt på tråkväder. Vi hade allafall turen att slippa regn. Vi va på borgvallen på fm och gick hem till oss efteråt för sillunch å grill på kvällen.

Den 21/6 ordnades det med ALSpromenad i Enköping runt ån. Det va en jättefin sommardag när Agnes jag Jenny å barnen gick.
Det samlades in 303 000:- till forskningen. Bra jobbat Enköping.

I slutet av juni va det cityfestivalen i Västerås. Jag åkte med Ulrica å tittade på uggla på torsdagkvällen o på fredagen va Jenny å jag på Elins jobb på Aw.

Sista veckan i juni kom äntligen värmen. Strålande sol och 25-30 grader varmt. Såå härligt!

Vi hoppas att juli bjuder på lika fint väder när vi äntligen ska ut å åka med husvagnen igen.