måndag 13 april 2015

Tjejhelg på Sandhamn.

Igårmorse va det äntligen dags för en efterlängtad helg med tjejerna. Ulrica och Frida hade planerat allt och vi andra tre fick veta när vi skulle åka och vad vi skulle packa.
Ni kan ju gissa själva vad det har snurrat i våra huvuden, Tällberg, kryssning, Hasseludden.... Ja, många förslag har vi haft.
Vi åkte från Enköping mot Stockholm vid nio. Eftersom vi visste att det skulle bli sen lunch tog vi en fika längs vägen.
När vi sen parkerade bilen va vi framme vid Stavsnäs och förstod då att vi skulle ta båten ut till Sandhamn.
Vi åt lunch på värdshuset innan vi fick tillgång till vår lägenhet. Därefter njöt vi en stund nere i spat innan vi gick ut till bastuflotten. Det såg ganska roligt ut där vi gick i våra vita tofflor o badrockar. För att kyla av oss lite så tog vi oss ett dopp i havet!!! Jo, vi badade faktiskt, allihopa. Det var fruktansvärt!!!! Bara 4 grader. Gissa om vi hade bråttom upp på stegen å in i värmen igen.
Efter lyxen ute med bastu å badtunna så piffade vi till oss och gick till restaurangen. Där fick vi njuta av en underbar middag. Till varmrätt åt vi torsk som serverades med potatis, betor och ett limesmör. Det va bland det godaste jag ätit.

Imorse satt vi kvar nästan sist på frukosten. Skönt att bara få känna lugnet å sitta å prata. Innan vi tog båten hem promenerade vi tvärs över ön till badstranden och sedan vidare bland de gamla husen. Det var så mysigt.
Det skulle vara trevligt att få se hur det är under sommaren.


1 kommentar:

Ulrica sa...

Tack för en jättemysig helg <3.
Härliga bilder!!

KRAM