torsdag 4 augusti 2016

En heldag på Gröna Lund

Klockan har passerat midnatt så det e väl mest rätt att skriva om gårdagen nu, alltså igår onsdag den 3 augusti. 

Efter frukost åkte vi till mamma för att lämna Lucas medan vi andra åkte vidare till Gröna Lund. Vi kom fram runt 11 och hade turen att hitta en parkeringsplats mitt utanför entrén å precis bredvid p-automaten. Snacka om flyt. 

Vi började inne på barnområdet. Kopparna och flygande elefanten hann vi med innan skåningarna anslöt. Kort därefter kom Maja, Linus å Madde åxå. Sen körde vi så många karuseller vi hann med. Vi va ju inte direkt ensamma så det blev en hel del tid i köer... Men det glömde man snabbt när man satt i karusellen. 
Sist jag va där va 2002, å det har hänt en hel del sen dess. Många nya attraktioner. Bl.a. Kvasten och Insane . Den sistnämnde va ingen favorit. Bertil tvingade med mig 😜
Nä, att åka uppåner e inget jag e så förtjust i direkt. Tur att man kan blunda när det blir för läskigt. 

Agnes hann med att åka en hel del hon åxå. Jag tror att hon gillade Lyktan bäst. En frittfall i miniformat. Jag tyckte att den pirrade lite i magen. 
Extra roligt va det att vi alla gick Lustiga Huset tillsammans. Agnes såg lite rädd ut på bilden när vi åkte flygande mattan första gången, men det gick bättre gång nummer två. 

Nu är det dags å sova några timmar å ladda om för ytterligare en trevlig dag. Imorrn blir det Parken Zoo med Agnes, Lucas, Moa, Maja å Linus. 

Sov så gott

Inga kommentarer: