fredag 2 januari 2009

10 bildfavoriter från år 2008

Mikaela har en utmaning i sin blogg att man ska visa upp sina 10 favoritbilder från 2008 i sin blogg. Jag trodde att det skulle bli enkelt, men så var det visst inte.

Först ut kommer en bild som jag tog med min förra minolta pocketkamera. Det är januari och jag är i Vemdalen med min familj på en skidweekend. Även fast det var superkallt ute så kunde jag inte låta bli att ta upp kameran.

I början av mars kom min Nya kamera hem till mig, en Nikon D80. Äntligen! Dizel fick bli fotomodell direkt.

Ulrica och jag var ute på en liten fotosväng. Skärpan på denna bild är inte speciellt bra, men jag är väldigt nöjd med den ändå.

Det blir många naturbilder. Jag har alltid älskat att fota blommor och nu när jag nästan kan krypa in i de så blir det ännu roligare. Även denna dag hade jag sällskap av Ulrica.
En solig vårdag så höll Ulrica i en fotokurs. Vi gav oss iväg ut redan vid halv sextiden på morgonen.
En underbar vallmo i en av Enköpings små idéträdgårdar längs med ån. Väl värt ett besök för er som har vägarna förbi Parkernas stad i sommar.
I mitten av Juli var jag och såg Magnus Uggla med familjen. Han är nog en av mina stora favoriter när det gäller artister. Självklart hade jag med mig kameran.
I somras var det en fin solvecka och då hade jag och Bertil prickat in våran sommarsemester till Skåne. Det var helt underbart.
Vi avslutade en av våra Skånekvällar i solnedgången uppe vid Ale stenar.
Som sista bild för 2008 kommer en bild som togs förra veckan i Hamra. Under detta året antar jag att ni kommer att få se en hel del nya bilder,massor med pyssel och annat skoj.
Kram till er alla och god fortsättning.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Fantastiska bilder! Kul att se. Ser fram emot fler under 2009, gott nytt år!

Nallebr.. sa...

underbara foton!! hittade hit genom prinsessan novalis blogg...
tror nog vi varit på fotokurs ihop på mians.. kan det stämma??