onsdag 8 juli 2009

Dags att ta fram kalendern.

Nu är det hela 2 träffar som anmälningarna trillar in till. Närmast har vi den lite lugnare sommaträffen den 18 juli med extra STORT smaskigt hembakat fikabord och efter det den STORA övernattningsträffen 19-20 september. Inne på bloggen hittar du info om båda träffarna, där står även hur du betalar osv. Vi hoppas att vi kommer att fylla lokalen med 50 pysslare.

Till septemberträffen har vi redan börjat handla till materialkitet som man kan köpa utöver själva träffen. Vi har beställt material från The Scrapbook Nook i USA, från Panduro och från flera andra butiker för att ni som väljer att köpa materialkitet ska få nysläppta välmatchade papper till våra tävlingar. Jag kan lova att ingen kommer att bli besviken.

Vi kommer att ha två butiker på plats och har den här gången kunnat välja bland flera intresserade butiker. Vårt val hamnade på två butiker (Mians Scrap & Design samt Scrapgalen) i vårat närområde. Stort tack till de andra butikerna som visat intresse!

Vi kommer ha namnutlottningar, tävlingsvinster samt en lottring där förstapriset är en rosa BIA inkl väska. Överskottet från lottringen kommer att skänkas till Rosa Bandets insamling till bröstcancerforskningen.

Till den STORA övernattningsträffen har vi satt ett sista anmälnings- och betalningsdatum till den 18 augusti och det är först till kvarn som gäller. Vi har redan fått in flera anmälningar/betalningar så vänta inte för länge innan du slår till.

Har du som är här inne och läser en scrap-, pyssel-, tyg- eller smyckesbutik så är du varmt välkommen att sponsra oss. Stort som smått mottages varmt och du som sponsor kommer att finnas med på bloggen, i infobladet på träffen samt nämnas titt som tätt på träffen.
Varmt välkomna alla pyssliga vänner i hela Sverige!

3 kommentarer:

Sofia Eriksson sa...

Hej!

Ja, det vore verkligen jätteroligt att komma på träffen, och jag har den i tankarna...
Men... det är mycket nu! :D Eller, mycket i höst... :D Först ska vi träffas MiMa's DT helgen v 32 (7-9 aug eller nåt sånt), och sen tvådagarsträff i Halmstad 5-6 sept, sen mässa i Göteborg 16-17 oktober. Det krockar ju inte i alla fall, men alla dessa saker kostar ju en del pengar också. Men som sagt jag har det i tankarna och hoppas på att kunna komma!

Kram, Sofia

Åsa/asamia sa...

Låter som det blir en kul träff...jag avvaktar och funderar ;0)

Mariah sa...

Jag har anmält mig, det låter jättekul med övernattning, frågan är kanske, brukar det bli någon sömn? ;)

Kram Maria