torsdag 12 februari 2009

Att laga mat.

Jag har blivit väldigt inspirerad av Ulrica och Annelie när det gäller att laga mat. För två veckor sedan fick jag smaka på Ulricas supergoda chiliconcarne och igår provade jag att koka ihop en egen. Jag måste samtidigt berätta att jag tycker att det är jobbigt å tråkigt att laga mat eftersom det blir rätt så uttjatat när jag bara kan ca 5 rätter. Bertil lagar självklart mat han åxå, men man vill ju utvecklas och prova nya rätter. Ikväll provade jag även ett recept på en fiskgratäng som jag hittat på en sida som Annelie tipsade mig om. Jag har hittat väldigt många andra spännande recept som garanterat ska provas inom kort.

Å nu ser jag att detta kommer att bli ett inlägg som jag inte gillar så mycket, massa text. Så därför kommer jag att lägga till några bilder åxå.

En stor kram till er alla

// Johanna

2 kommentarer:

ulrica sa...

Oj oj oj.. det här inlägget måste jag nog visa alla som känner mig tror jag... att den dagen skulle komma då JAG inspirerade någon annan till att laga mat.. det trodde jag ALDRIG Skulle inträffa :o)).

Fiskgratängen såg riktigt mumsig ut!

Vi ses i morgon!
KRAM Ulrica

Annelie sa...

Jag håller med Ulrica! :) Måste visa det här för Magnus, annars tror han mig inte ;) eftersom det är han som lagar nästan all mat hemma.
Nu ser jag fram emot att få se lite bakade saker här också! Har lite bra saker att starta bakandet med.

Ses snart.

Kram