måndag 23 februari 2009

Några nya kort efter fredagens minipyssel

Eftersom tiden går så fort så är det väl dags att man börjar redan nu med de kommande påskkorten som ska skickas. Jag vet ju hur stressigt det vart innan jul. Nu brukar jag inte alls skicka lika många påskkort som julkort, men det kan vara skoj att ha de klara i tid.
Kram

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fina kort!!! Jag gillar speciellt påskkortet!

Jag skulle verkligen vilja komma på pysselträffen den 14:e mars men jag vet inte om jag kan =( Mässan i Gbg nästa helg kommer äta upp hela min pysselkassa + lite till denna månad ...

Kramisar, Sara

Suss sa...

Som alltid fina kort! Du får till det där med spets. Jag får det aldrig att funka. det är du o Sophia som är proffs på det.
Jag har också börjat fundera på påskkort. Jag gick igenom mina stämplar idag och fann, konstigt nog, bara fyra stycken som kan användas, två kaniner och två häxor. Det bir till att försöka variera sig. Kan man måla ugglor gula?
Kram från Suss

Suss sa...

Hej igen!
Jag vet inte om du har fallit för Tombow pennorna? jag har ialla fall hittat en butik som säljer dem för 25 kr stycket. Det är 10 spänn billigare än vad jag hittills har sett. Kolla in: http://www.motivet.com/index.php?cPath=55
Hoppas ny att länken funkar- jag och internet.....