fredag 15 maj 2009

Imorgon bär det av...

på scrapträff i Morkarla. Efter mycket tjat till Jessica och Anne så blir det äntligen av igen. Ni som var där förra året vet hur roligt och bra ordnat det var. Jag gissar att det blir lika bra i år igen. Jag var uppe sent igår för att försöka få iorning på packningen. Men det är inte alltid så lätt. Så här så det ut förra året:I år ska jag försöka banta ner antalet pysselväskor. Bilder kommer efter helgen.

Kram Johanna

4 kommentarer:

Sofia Eriksson sa...

Ja, vad säger du? Ska man kanske packa färdiga små kit? Kanske ta med sig färdiga kort - för att vara säker på att få färdiga kort med sig hem? *fniss*

Gissar att jag kommer att få med mig lika mycket som alltid... :o

Kram, Sofia

Linda sa...

Hihi. tur att vi bar e två i min lilla bil =) Höll på och packa igår också. Tycker att jag har lyckats rätt bra, dock har jag ingen våg med mig så jag har inte vägt packningen =)
Ja, men man tar väl med sig för mycket ändå...hälften av grejjerna använder man inte, men ändå så vet man att man kommer att sakna det om man inte tar med det *asg*
Va kul vi kommer få det i helgen, längtar massor!
Ha en toppen dag!
KRAM KRAM

ulrica sa...

Jag har slutat att ens fundera på om jag ska banta ner min packning, för det går inte. Däremot har jag försökt att packa sakerna "bättre" för att de inte ska ta så stor plats :). Jag vill ha med mig alla mina saker, annars känns det bara fel. Det enda jag lämnar hemma nu är symaskinen. Jag hoppas att någon annan har sin med sig.

Vi ses i gryningen i morgon.
KRAAAAM

Camillha sa...

Jag försöker få ihop min packnin.. kommer inte ha scrap med, men var går gränsen... Jag ska inte ha fotografier med, det är väl skillnaden!
Här ska göras kort!!
Vi ses i morgon bitti!
Ingen som ska ha sin byrå med?? Jag måste nog ha min i alla fall!